Cementchape

Cementchape

cementchapeEen traditionele chape of dekvloer bestaat uit een mengeling van grof rivierzand en cement. Een chape vormt de ondergrond voor diverse soorten vloerafwerkingen. Hierbij is het nodig dat de chape op een stevige draagvloer tot op het voorgeschreven niveau wordt gestort en de vereiste vlakheid heeft. Tussen de dekvloer en de draagvloer wordt eventueel een uitvullaag gestort, al dan niet met scheidings- of isolatielaag.

Bij ons wordt er manueel gepolierd. Hierdoor blijft de druk overal gelijk. Dit is belangrijk om een mooi en egaal oppervlak te krijgen. Ook het aftrekken gebeurt op de traditionele manier. Wij maken hierbij gebruik van ijzeren latten zodat de egaliteit gewaarborgd blijft. Op deze manier garanderen wij u een perfecte chape, de basis voor een mooie vloerbedekking.

 

Werken in uitvoering

/cement/cement/cement/cement

Heeft u nog vragen?

Kijk bij onze FAQ of stel uw vraag hier.

 

Over ons

tijdlijn
Ons bedrijf is reeds vele decennia actief in het plaatsen van chapes en vloerisolatie. Als meewerkend patroon hou ik nauwgezet de kwaliteit van de geleverde werken in het oog. Ons familiebedrijf reageert snel en duurzaam op de marktevolutie en nieuwe trends. Wij willen in het bijzonder ingaan op uw specifieke wensen en verwachtingen.

Lees meer